Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2012-06-05

Kiemas

Kartais su skrebukais man taip ima ir nutinka keistai...

Šiandien (tiksliau, vakar) nuėjau į kambarį, kur pačiame gražume karaliavo dar nuo atviruko darymo likęs bardakas  (bardakėlis jau net neapsiverčia liežuvis sakyti), su mintimi, kad reikia viską susitvarkyti, nes kiek gi galima. 

Atėjusi pažiūrėjau, pažiūrėjau ir čia man švystelėjo mintis - kad jau bardakas, viskas ištraukta, tai reikia tuo apsinaudoti ir sumesti kokį nepretenzingą skrebuką. Nes paskui vėl nenorėsiu sutvarkyto kambario versti... Ir vėl bėgs mėnesiai, o skrebukų nebus...

Na tai štai...


Tai turbūt kol kas greičiausiai padarytas skrebukas mano karjeroje - per kokias 2, 5 - 3 val. Prieš tai buvusį atviruką "kankinau" tikrai ilgiau. Matyt to atviruko saldumas paskatino mane paieškoti kažko ryškaus, maištingo ir šiek tiek agresyvaus... :)

Beje, proceso metu atradau, kad nuotraukas plėšyti visai smagu ir daug lengviau nei jas lygiai apkirpti. :) 


Skrebuką dariau su mintimi apie Scrapping.lt konkursą Nr.6, kuriame reikia panaudoti kuo daugiau foto ir dar per daug nenugrybauti nuo duotosios schemos. Na, aš stengiausi tos schemos prisilaikyti, bet vis tiek galų gale viskas gavosi manaip. Tačiau šio konkurso praleisti tiesiog negalėjau, nes kas jau kas, o aš tai mėgstu prigrūsti nuotraukų. :)


Begalvojant pavadinimą, senos SEL dainos "Kiemas" žodžiai atėjo tarsi savaime. Net pati nustebau, kiek eilučių organiškai įsikomponavo:

"Mano kiemas – tai mano naktys ir dienos /Visada mane surasi prie spalvotos sienos"
"Mūsų kvartale – griežtos taisyklės/Arba būsi niekas, arba būsi viskas"
"Mes esam naujų kvartalų vaikai/Džinsai suplyšę, ausyse auskarai"

Ir po kurio laiko supratau, kad mano šis skrebukas dar tinka ir Justės iš "Colours Home" globojamai septintajai "Mainų rato" užduočiai "Muzika".

Būsiu dėkinga už jūsų komentarus ir kritiką.

14 komentarų:

  1. Neringa, puikus skrebukas ! Tiek spalvų, nuotraukos puikios. Patiko kompozicija. Šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  2. be proto ekspresyvus skrebukas!!!
    viskas taip vientisai ir reperiskai sudeliota!!! jega!!!
    tikrai cia 100% ispildytos abieju konkursu temos!!!
    sekmes!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. taip taip, labai smagus darbelis :) gyvenimas jame verda tiesiog :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Visiška paauglystė :D :D. Net nuostalgija apėmė. Prieš akis repas, reiviukas, Sel ir Foje... :D :D Labai jausmingas :). Čia tiktų pasakyti: gerai pavarei, Neringa :D :D Jamam Skrebą :D :D Cool :D :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Super skrebukas!!! Nu mane zavi kai neskrebini tai neskrebini, bet kai padarai tai ir norisi sakyti WAUUU!!! oj kaip man viskas patinka ir foto gausa, kaip ilgos sienos ir zodziai superiniai! ir tikrai primine paaugslyte kai sia daina traugdavom su draugais ;D

    AtsakytiPanaikinti
  6. turiu silpnybę grafiti,
    puiki vieta fotosesijai :)

    ŠAUNIAI PASIDARBUOTA !!!

    AtsakytiPanaikinti
  7. nerealiai fainai - toks gatvės muzikos skebukas!!! Niu ir modelis gražus :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kaip idomu! grynas graffiti. Siaip, cia mazai skrebinimo priemoniu - visa skrebuko 'mesa' ir grozis tai nuotraukos. Sekmes konkursuose!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Visoms (ir kiekvienai atskirai) pakomentavusioms didžiulis AČIŪ!!!
    Labai gera, neslėpsiu, skaityti jūsų pagyras ir komentarus. :) Ką aš be jūsų palaikymo daryčiau... :) Rimtai. :)

    "Fotosesija" vyko vienos iš mūsų kelionių metu - lyg tai Frankfurte (o gal Kelne?). Kai netikėtai atradome tą gatvę, taip ir išsižiojome. Užtrukome joje tikrai netrumpai. :) Tiesa, šios "fotosesijos" herojus labai susikuklino pamatęs vienoje nuotraukoje, kad taip "ekspresyviai" pozavo. :D

    Šiame skrebuke tikrai visą dėmesį palikau foto, o skrebinimo priemonių čia minimaliai - pagrindas, 3D padukai (nežinau, kiek tas iškėlimas matosi foto), gesas (labai norėjau išbandyti), nutrinamas užrašas "kiemas" ant etiketės, bradsas ir baltas netoksinis rašiklis. :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Neringa, koks "jėgiškas" skrebukas! Alsuojantis jaunyste, polėkiu. Ir man dabar ausyse suskambo ta Sel daina - jaučiu, ilgam :) Dažnai taip būna, kad ima ir nusėda.

    O plėšyti ne tik nuotraukas smagu. Smagu ir popierių uržašinėms, ar šiaip kokias detales. Tai duoda tokio savotiško šarmo, man labai patinka plėšymai :D

    AtsakytiPanaikinti
  11. Jėga ... žinai ... tikrai nustebinai. Nu negalėjau patikėti, kad taip lengvai ir toks gerulis skrebukas išėjo ... nuotraukos pavergė - jose tokia jėga ... ir modelis nieko :):)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Gita ir Jurgita, labai jums ačiū. :)

    Man nuotraukų plėšymas siejosi su filmo scenomis - meilė išgaruoja, herojai susipyksta, tuomet ateina laikas prisiminimų nakinimui - nuotraukų plėšymui. :) Gal todėl privengdavau plėšyt net skrebui. ;)

    Modelis nuo tiekos pagyrimų tuoj užries nosį. :)

    AtsakytiPanaikinti