Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2012-06-04

Mama paprašė atviruko...

Mama paprašė padaryti mūsų dviejų artimų giminaičių gimtadienių proga (jiems abiems sukanka po 60) atviruką. Labai nemėgstu daryti jokių užsakymų, bet... Na, ar kas gali atsisakyti, kai mama prašo..? :) 

Muisčiaus, muisčiaus, bet vis tiek vakar atsidariau spintą, kur supakuoti skrebinimo lobiai, ir ėmiau traukti visokius popieriukus. Kokiom penkiom minutėms net vyras pakraupo - visas šitas bardakas dėl vieno  atviruko??? 

My momma requested me to make a card for the forthcoming birthdays of our dear relatives - they both turn 60. I hate such "requests", but I can't say "no" to my mom.  So, here we are. :)


Kilnojau, kilnojau visokius popierius, bet gal dėl to, kad už lango smarkiai pliaupė lietus ar šiaip mano galvoje pasimaišė, rankos niekaip nekilo imti rimtus, orius ar solidžius (na, įvardinkim, kaip norim, vis tiek visos suprantat, apie ką aš čia kalbu) popieriukus. Tai vat ir gavosi, kas gavosi.


Gal net sakyčiau, šis atvirukas labai tiktų vestuvėms, jei skaičiuką 60 pakeistume žiedais ar burkuojančiais balandžiais... Bet, sorry, mielieji ir mielosios, kas sako, kad žmonių šešiasdešimtmečiai turi būti orūs ir solidūs? Jie lygiai taip pat gali būti lengvi ir švelnūs, sklidini rožių kvapo ir ore tarsi drugeliai plazdančių linkėjimų.


Na, o kol aš kuičiausi savo bardakėlyje, mano brangiausias "eksperimentavo" virtuvėje. Ir pateikė man "kerštingą" staigmeną už tai, kad nekreipiu į jį dėmesio - manų košę su cinamonu. Nors puikiai žino, kad aš manų košės nemėgstu ir nevalgau!!! Na, tai ir aš iš to "keršto" ėmiau ir ją suvalgiau, ot. :)


12 komentarų:

  1. Gražus atvirukas :) Geras judviejų kerštas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū. Bet keršto manų košės pavidalu daugiau nenorėčiau... ;)

      Panaikinti
  2. Labai dailus atvirukas gavosi su siuo BG popieriaus rinkinuku....60 metu bet visgi pavasariu bei jaunyste kvepia ;)

    O manu kose tai man grynai nostalgija vaikystei...butent su cinamonu, cukrum ir sviestu Mmmm. Idomu ar mano vaikam patiktu(?) reiketu paeksperimentuoti ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Irma, ačiū. Taigi, juk širdyje ne sutema... ;)

      O jie dar niekad nevalgė, geras... Įdomu, kaip jiems skonis pasirodytų...

      Panaikinti
  3. Neringa, gerulė istorija... mano vyras jau nebesako nieko :) O kerštauja turbūt grįždamas tik vėlais vakarais namo, kad bardaką kuo trumpiau matytų :D

    Atvirukas labai patiko - ir 3D perliukai čia panaudoti? Ar jau ant popieriaus tie taškeliai buvo? Tikrai neįprasta 60-mečiui, bet man tokie atvirukai būtent ir žavūs netikėtumu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juste, ačiū. :) Manasis senokai jau "skrebinį" bardaką buvo matęs, tai, manau, čia jam tiesiog šokas. :)

      Taip, taip, baisiai knietėjo išmėginti tuos 3D perliukus. Tai žiūrėjau žiūrėjau į taškelius ant gėlių (tai taip, jau taškeliai buvo), kol neištvėrusi nusprendžiau juos kiek paryškinti. Įnešiau prabangos, taip sakant. ;D

      Panaikinti
  4. gera istorija :) ir puikus atvirukas! juk kaip ten sakoma...visi, na pvz. 60-meciai, sirdyje tokie kaip jaunysteje...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Asta. Tikra tiesa, kad širdyje vyresni žmonės jaučiasi daug jaunesni. Man teko kalbėti su vienu pensininku, tai jis jautėsi esąs kažkur trisdešimties. ;)

      Panaikinti
  5. labai gražus atvirukas (vasariškas, jaunatviškas,gaivus ):)

    AtsakytiPanaikinti
  6. man labai labai patiko, nes jauciu silpdybe sioms spalvoms! ir kaip super ziurisi tie 3D perliukai ant siu ziedu!! super, butinai noresiu ir as kada pasinaudoti sia mintim, nes kaip tik turiu sio grazuas popieriuko :) ir dar zinok man labai patiko, kad sulauziai stereotipus, kad jei jau daug metu tai tik niurios ir solidzios spalvos! gi koks skirtumas kiek metu svarbu, kad dovanojama is sirdies :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikra teisybė, svarbu, dovanoti iš širdies. Ačiū. ;)

      Panaikinti