Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2012-07-12

Kinas ir moterys

Absoliučiai "juodas" skrebukas, beveik neįmanoma jo nufotografuoti prie šviesos, bet ko norėti, jei užbaigiau jį tik prieš pat vidurnaktį. Kaip visada idėja atėjo priešpaskutinę minutę, namuose neturėjau fotografijų, jas iš laboratorijos paiėmiau tik vakar visai vakare, tai vos besuspėjau įšokti į scrapping.lt konkursą.



Va taip ir būna, guli naktį, jau visai miegotum, o galvoje ima dėliotis skrebuko eskizas. Nors nusišauk, nes paskui jau nebegaliu nurimti, kol tų minčių neperkeliu į popierių. O užduotis "Juodas fonas" tiesiog prisiprašė tokios interpretacijos kino tema.

Kaip tik buvusiame darbe Kalėdų vakarėlio tema buvo "Holivudas", tad teko atknisti nuotraukas iš jo, teko tik kiek pažaisti su jomis jas sendinant, kadruojant, tada save ir porą kolegių paversti aktorėmis bei susirasti tinkamą filmo pavadinimą. Taip ir gavosi "The Women in Cinema" (išvertus, "Moterys kine"), kuriame vaidina  Rūta, Irma ir Neringa. Šiaip nemėgstu angliškai rašyti pavadinimus, na, bet Holivudas gi nebūna lietuviškas. :)

This LO was created having in mind the Scrapping.lt task to use a black background.  Old times, Holywood cinema, actresses. Old posters. And here we get the film "Women in Cinema". And Irma, Rūta and Neringa are guest stars in it. :) Actually, the photos are taken from the last year's Christmas party at work.


Siluetai piešti tušinuku, kino kamera embosinta, o tie blizgantys atseit "dulkelių šviesoje šuorai" išgauti glimmer mist'o pagalba. Nežinau, kiek matosi, bet žvaigždutės irgi blizga, o tie juoduliai - plunksnelės. :) Dar panaudojau Tim Holtz kino filmo juostelę prie pagrindinės nuotraukos viršuje bei apačioje, o tamsiai raudonas pusfonis tiesiogs atspausdintas spausdintuvu. Kas čia dar? Trys nuotraukėlės viršuje bei žodelis "in" iškelti ant "pagalvėlių". Na, ir šiaip mintis buvo, kad skrebukas atrodytų pasidėvėjęs. Seni laikai, žinote. ;)


Na ir privargau su tuo paskutinės minutės darbu. :)

12 komentarų:

  1. Kaip grazu! Taip stilingai... Ir "pasidevejimo" efektas tikrai vykes :) Vien ko sviesos suorai verti!!! Labai viskas apgalvota:) Oi, kaip grazu... Dar einu ziureti :)
    Nu va paziurejau. O kas ten tas kringelis virsuj kairej pusej? Ten zmoniu galvu siluetai? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Rima. Taip, taip, tas kringelis, tai tarsi sėdinčių kine žmonių siluetai. Na, tokia mintis. Tik tiek, kad jie pasukti, tai gal kiek klaidina... ;)

      Panaikinti
  2. Wow! Labai patiko! tiesiog idelus kvietimas i kino teatra!Super!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū. Tai dabar čiupk savo vyriškius ir pirmyn į kino teatrą kokio filmo pažiūrėti. ;)

      Panaikinti
  3. Nerealiai tobulas skrebukas! Ypac patiko prozektoriaus sviesos efektas isgautas baltais purskiamais dazais. Ir lyg kino teatro plakatas su tais uzrasais ir j/b nuotraukom.
    Beje, is pirmo zvilgsnio pagalvojau kad ten Aiva o ne Ruta...labai abi panasios.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū, Irma. To prožektoriaus šviesos efekto nebuvau sugalvojusi, mintis cvaktelėjo galvoje bedėliojant viską į savo vietas. Realiai jis toks kiek sidabriškai blizgus, nes darytas glimmer mist'u. Mintis buvo padaryti lyg filmą, lyg plakatą.
      O dėl Rūtos-Aivos, reiks eit pasidairyt atidžiau į fotografijas, kaipgi ta Aiva atrodo. :)

      Panaikinti
  4. tiesiog grozio virsune :) a
    Gal ir gerai, kad neleido tau miegot :) zio koki geruli sedevra parodei ;) liuks
    sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na jau, bet labai ačiū. Malonu. Sakydavau, kad naktį aš niekad neskrebinu, bet išeitų netiesa, pasirodo klydau - skrebinu, bet visas procesas vyksta mano galvoje. :)

      Panaikinti
  5. Liuksiskas srkrekukas :) ir tikrai buvo vertas tavo miego :)) visos detales patinka ir taip viska puikiai apgalvojau :)) super saunuole ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai. Dabar toji "super šaunuolė" sėdi visa išsišiepusi iki ausų. :)

      Panaikinti