Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-01-27

Damos ir riterio meilė

Šiandien grįžtu su atviruku, o gal net vos ir ne mini skrebuku. Pirminė mintis buvo pabandyti sukurpti atviruką Valentino dienai laikantis šios, man patikusios, Mojo 277 sketch schemos.

The card about a love between a damsel and a knight. The first idea for the card was Mojo 277 sketch, because I really liked it.


Nu, bet aš nebūčiau aš, jeigu iš tos minimalios schemos nebūčiau sukūrusi visos istorijos (net truputį užpykau ant savęs, kad tiek visko pridėjau) ir visai nenustebčiau, jeigu manęs į tą konkursą nepriimtų.

But me wouldn't be me if I did not complicate things, and instead of creating a minimalistic card I finished almost with a mini SB layout, even though the main principle of two squares is kept. :) So I would not be surprised if my card will not qualify as an eligible entry for Mojo challenge


Tačiau šiaip man tas atvirukas visai smagus, mano galvoje net visa istorija yra, kaip man Vilmantas pasakoja visokiausas istorijas apie šio pasaulio drakonus ir savo žygdarbius, o aš sukdama plaukų sruogą patikliai klausausi (na, gal retkarčiais mintys ir kažkur kitur nuklysta besiklausant, bet ne tame esmė), ech, ta meilė... :)

But I really like this card because it is meant for the Valentine day. And in my head I've already got a story about how my husband still tells me stories about the dragons in this world and how bravely he faces them, and me, sitting and listening (well, after all these years sometimes not very attentively) to these stories and not getting bored, because that's what love is about. :)


O kad jau apie meilę, tai nepraleisiu progos padalyvauti ir "Spalvų namų" komandos paskelbtame Valentino dienos atviruko konkursėlyje. ;)

6 komentarai:

  1. ha ha ha kazkodel jis man vikingu laikotarpiu dvelkia :D bet zinok ten kur drakonai ir nukirstos galvos meile gyvuoja :D Sekmes konkurse !

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Princai, damos ir drakonų nugalėtojai, taigi romatikų romantika. :)

      vikingai, sakai, hmmm. Man tai siejasi su žmonų grobimu ir nešimusi ant peries (nežinau net, kodėl tokia pirma mintis atėjo). :)

      Ačiū. :)

      Panaikinti
  2. ;D oj koks mielas! Pralinksminai cia su tom istorijom ;) Smagus smagus atvirukas, tavajam turetu labai patikt ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. gerulis atvirukas ir super istorija ;D labai patiko ir puiku, kad esi savam stiliui ir minimaliai nesigauna, nes tau puikiai gaunasi suderinti tiek visko!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Vita. :)
      Visgi man kažkaip norėtųsi truputuką įsisavinti ir kitus stilius... Kažkaip... :)

      Panaikinti