Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-01-29

"Live"

Pagaliau po netrumpos pauzės (nuo vasaros) skrebukų dirbtuvėse ir vėl turiu ką parodyti. Sakykit, ką norit, bet dar kartą pasitvirtino, kad pasirinkdama blogo pavadinimą nesuklydau. :)

Taigi, ta da dam
- pristatau savo paprastą, bet anglišką
(tuo žiauriai nusižengdama savo principams, bet niekur nesidėsiu, skrebinimo mūza manė kitaip) skrebuką
"Live" arba lietuviškai - "Gyvenk".


Pavadinimą galima ir pailginti: "Just Live" arba "Just Another Day: Live", arba "Just Another Lovely Day: Live" - specialiai palikau vietos įvairioms pavadinimo interpretacijoms, nes man tiesiog taip patiko ir pasirodė visai žaisminga.

Kad jau užėjo šišas kažką skrebinti, tai nusprendžiau prisilaikyti Scrapping.lt komandos paskelbtame Tradicinio skrebuko konkurse #1 rekomenduojamų spalvų ir schemos.


Turiu prisipažinti, kad iki kol galvoje neužsidegė lemputė, kaip ir ką galėčiau padaryti, tai nelabai tikėjausi tame konkurse sudalyvauti: negana, kad spalvos man pasirodė sudėtingos, bet dar ir schemos reikia laikytis, ojojoj... Bet, žvelgdama į rezultatą, manau, kad daugiau mažiau išsilaikiau reikalaujamuose rėmuose.

Tik va, fotografavau prie lempų šviesos, tai tiek prisikankinau, kad jau norėjau mest šalin ir nesivargant įsirašinėjant į konkursą. Tik kiek nelygiai pakreipus skrebuką šiaip ne taip pavyko išgauti apynormalį vaizdą, todėl skrebukas mano fotografijose gali atrodyti kiek siaurėjantis į apačią - tai čia naktinio fotografavimo kaltė, o šiaip skrebukas lygus ir proporcingas, jei ką. :) 


Šiame skrebuke daugiausiai naudojau tradicinius SB popierius, kelių spalvų vinutes (brads) bei raideles, nutrinamą nėrinių lipduką, truputuką paprasto spalvoto ir permatomo popieriaus, seniai turėtą 3D lipduką, o jam į kompaniją ant "pagalvėlių" iškėliau ir nuotrauką bei dalį barkodo.

Smagiausia, kad visai gerai įsikomponavo - juk vyriškis tai ne iš bet kur, o drabužių reklamos - nuo drabužių blogosios pusės nukirptos etiketės su užrašais apie drabužių priežiūrą, sudėtį, gamybos vietą bei barkodais; etiketės buvo pakeliui į šiukšlių dėžę, tačiau joms pasisekė - nugulė ant skrebuko. :)


Tai tiek,
tik dar kartelį žvilgteliu ir...
... ir einu...
Tuoj, tuoj, tik...
Ką sakei?
Einu taigi...

8 komentarai:

  1. Isskirtinis, idomus ir su mintim! Labai patiko!

    AtsakytiPanaikinti
  2. ooo sveika prisikelus :D Nu tooks madistiskas - nius labai man prie sirdies zinok ;) ne jau megztuka paaukojai pagrindui - ha ha juokauju aisku ... gerai dera ipac vyrukas :D
    Mano paskutinis skrebukas darytas 2012 sausio 3 :D ir nebeprisikelia .....
    sekmes !

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. A, ačiū. :)
      Prisikėliau, taip. :)
      Na, bet tu prisikėlei gal ne skrebukais, bet kitais nuostabiais dalykais, pvz. skaiutiniais, kas, mano akimis, aukštasis pilotažas. :)

      Panaikinti
  3. Na tu stebini savo šuoliais į nuvažiuojantį traukinį :))) Žiauriai fainas ir su mintim skrebukas!!! Tai štai, dabar supratau, kad net nukirptų etikečių nebegalima mest į šiukšlių dėžę :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ači labai. :)
      Tas šokinėjimas į nuvažiuojančius traukinius jau turbūt mano būdo bruožas skrebo darbelių atžvilgiu. Tikrai. :)
      Tos etiketės tikrai buvo staiga šovusios minties įgyvendinimas, nes aš jas jau nešiau į šiukšliadėžę, bet staiga aplankė "nušvitimas". :)

      Panaikinti