Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-02-02

Kelionės tikslas...

 ... yra pabėgimas į svajonių pasaulį. 

Tradiciškai nakties vidury užgimė dar vienas skrebukas. Jis apie tai, kaip gera pasinerti į svajones. Niekam nekenkia tokius "pabėgimus" praktikuoti.

Mano svajonės spalva - oranžinė ir juoda, raudona ir pilka. Tamsiai oranžinė ir švelniai juoda. Arba tamsiai, beveik juodai mėlyna, kuri  pereina į žydrą, žydrą su mažais geltonais taškeliais - žvaigždėmis. O tamsiai raudonai susimaišius su oranžine matau besileidžiančią saulę. Banalu? Bet tikra. Man. (Žodžius radau kažkada internete, juos išsirašiau ir laikiau, o bedarant šį skrebuką panaudojau, nors kiek pakeičiau šį bei tą tam, kad būtų prasminga man ir labiau atspindėtų mano mintį.)

"Destination: Great Escape into Dreams" about how pleasant is to plunge into dreams.

The colour of my dream is orange and black, red and grey. Dark orange and light black. Or dark, almost black blue that transforms into lighter blue, blue with small yellow dots - stars. and the dark red mixes with orange I get to see a sunset. Banal? But true. For me. (The words for the text I found somewhere in internet, rewrote them and kept for a while; and now I reused them with a few modifications to reflect me and to be me in this LO.)


Jau seniai turiu permatomą lapą su užrašu "destination", pagaliau jis buvo panaudotas. Pagrindo spalvas prigesinau kiek padažydama pilka spalva, dar labiau prigesino languotas permatomas lapas, 3D efektą suteikia vinukai bei sulankstyto tiulio sluoksneliai, užrašas svajonės bei "pabėgimas į" bei juodos permatomos detalės. Nuotrauka, kuri panaudota, specialiai spalvotai "papikseliuota" dar prieš spausdinant. Dar truputėlį paspalvinti kai kurie pagrindo apskritimai, paštampuota pieštuku rutuliukų. Tiek tų slaptųjų technologijų. :)


The background is a litle bit "silenced" by applying of the grey and light blue colours and using the transparent sheet with a word "destination". There is a little of stamping with  Brads, words "dreams" and "getting into", black transparent details, and usage of folded tulle help to achieve a bit of 3D effect. The used photo was already printed with the print of small colourfull "pixels".


Su šiuo darbeliu dalyvauju man itin patinkančiame Runway inspired challenge iššūkyje "ric#28 - Carolina Herrera" - tiek pagrindas, tiek dalis detalių, tiek spalvos, tiek apskritimų gausa, o ir bendrai svajojimas yra įkvėpti šios Carolina Herrera suknelės: lengvos, minkštos, plazdančios.


I always checked the Runway inspired challenges because, I find them very original and the works of the participints simply stunning. This time I decided to join challenge as "ric#28 - Carolina Herrera" challenge, because of the romantic, and soft, and and of nice blending colours dress. It made me think about dreams that flow, and mix, and change forms and colours, about circular shapes, about the blend of greysh, blue and red colours.

O darbelio schema yra šiek tiek apversta The Pink Elephant schema "TPE SCRAPBOOK Challenge - #44" - savaime aišku, jungiuos ir į šį konkursą. :)


I really liked the layout for a SB as in The Pink Elephant's challenge "TPE SCRAPBOOK Challenge - #44", but still for my LO I had to modify it a litle by reversing it. :)
 ***

Na ir pirmoji tarptautinė šlovė - juokauju žinoma, bet kad ir tik iš dviejų kandidačių šio skrebuko dėka tapau The Pink Elephant's STAR Scrapper, bet vis tiek labai malonu. :)

16 komentarų:

  1. So artistic and original! Thanks so much for joining the fun with us at Runway Inspired Challenge! Your gorgeous layout was featured in our Facebook page! Congrats!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Wow, I am amazed. :) Display in FB! Thank you so much! :)

      Panaikinti
  2. oho koki grozi sukurei! Nuotrauka tokia svajinga ir labai isradinga mados interpretacija....LABAI patiko!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. ir grazu, ir originalu, ir sudetinga :) Neveltui kiekvienam savas konkursas ir idejos igyvendinimas, nes nezinociau nuo ko pradeti siuo atveju :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Jurgita, gal ir tavo tiesa, kad kiekvienam savas konkursas, bet man rodos, kad taip sparčiai ir gražiai skrebinant kaip tu, tai jokio konkurso užduotis tau neturėtų būti per sudėtinga.

      Panaikinti
  4. superinis skrebukas :) labai patiko nuotaika :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. tu manyje keli sumaisti :D ir gundai su tokiu vezanciu skrebuku ... Nu gerulis ... ner ka daugiau sakyti .... ir tas runway konkursas gundantis ... ej ... einu pasislepsiu nuo pagundu :D O tau kuo geriausios sekmes .... ir geru ideju NAKTI :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū tau! Keliu sumaištį ir gundau - vau... :)
      Bet, žinok, ir tu mane savo darbais (ne tik skrebiniais, beje) gundai - o to dryžuoto atviruko su paukščiais apie Islandiją apskritai negaliu pamiršti - taip ir stovi jis man prieš akis.
      Runway konkursas man labai patinka, aš ten valandoms galiu prasmegti apžiūrinėdama dalyvių darbus - jų stiliukas labai mane veža.
      Skrebinimas naktį vietoj miego, ne pati geriausia mintis, bet paskutiniu metu kitaip neišeina... Šį suskrebinau po filmo "Ana Karenina".

      Panaikinti
  6. Labai įdomus, be galo originalus ir toks moteriškai svajingas skrebukas :) Sėkmės konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  7. WOw I absolutely love your take on the photo I love the non-card project!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Such a pretty layout! So glad you joined us over at the Runway Challenge!

    AtsakytiPanaikinti