Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-02-14

Sugauk, jei gali

Pagalvojau, kad kažkaip narciziškai vis skrebinu apie save, o brangiausiasis lieka nuošalyje, todėl nusprendžiau taisyti padėtį. Ir pristatau rezultatą - skrebuką "Sugauk, jei gali" apie trumpą pabėgimą į Romą ir... ir ką mes ten veikėme. 
Na, akivaizdu, kad betyrinėjant miestą ir apžiūrinėjant visokius objektus kyla ir visokių kreizi minčių, pvz. pasigauti vieną kitą balandį. Ar medžioklės instinktas, ar paprasčiausias alkis bei keptų balandėlių noras tai paskatino - negaliu pasakyti. :) Ai bet koks skirtumas, svarbiausia, buvo linksma.


I thought that somehow I tend to scrapbook about myself and my darling is left apart. Well, I need to change this, so here I come with the LO "Catch me if you can" about the moments from our short escape to Rome.
Sometimes while exploring the city and visiting cultural objects some crazy ideas arise, i.e. to catch a dove. For what? Who knows?! I don't. And it doesn't matter; what is important is to have fun. :)

Kadangi aš mėgstu skrebinti keletą nuotraukų viename darbe (taip man labiau pavyksta išreikšti savo mintį), tai Scrap Friends pateiktas konkursinis "Sketch Challenge # 10 - Feb 2013" eskizas tiesiog prašėsi būti panaudojamas.


Normally I like to use several photos in my LO, and the sketch "Sketch Challenge # 10 - Feb 2013" by Scrap Friends was a perfect oportunity to do just that (and, of course, to play along).

Tuo pačiu nusprendžiau stumtelėti save nuo įprasto stiliaus ir pabandyti pasiterlioti, pridėlioti milijoną ir vieną visokių detalių, sluoksnių (na, čia dar reikia padirbėti) ir pažiūrėti, kas iš to gausis. Rezultatą matote. Beskrebindama supratau, kiek reikia visokių popierių, detalių ir smulkmenų, norint sukurti tokį skrebuką. Ir kiek daaarbooo!!!


At the same time I tried to push myself to try a SB style that I'm not so used to - with billion layers and details - and to see how it works for me. What could I say: oh my gosh, it's so difficult and it takes hours and hours to finish it!

Ačiū už dėmesį. :)
Thank you for your attention. :)

18 komentarų:

  1. Puikiai :) Dažniau skrebink tokiame stiliuje :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Daiva, bet kad taip skrebint labai sunkuuu. Man skrebinant šiuo stiliumi kol kas yra daug "prievartos" ir galvos sukimo: "ką čia dar pridėjus, kaip pridėjus, kiek pridėjus". :) O skrebinant man patinka, kai viskas tarsi natūraliai susidėlioja.
      Bet gal čia su praktika ateina... Reiks praktikuotis. :)

      Panaikinti
  2. Nerealus!!!Toks monochrominis, bet nenuobodus,žaismingas. Tau puikiai sekasi sluoksniuoti, teplioti, krauti detales! Puiki ta jūsų balandžių medžioklė, apatinė nuotrauka - jėga!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, ačiū, tikrai stengiausi ir plūkiausi. :) Na, bet kol kas nežinau, ar čia tikrai mano stilius. Galutinis rezultatas ir mane džiugina, bet va procesas... ;)

      Panaikinti
  3. Nagi labai smagus darbelis, toks pilnas detaliu, toks gyvas, tikrai vertas darbo kuri idejai :) O savo stilium man primena knopkinuku darbus. Taigi tikrai puikiai pasidarbavai!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Puški. Labai džiaugiuosi.
      Na, gal kada nors ateityje ir pasieksiu Knopkiniukų aukštumas ir tą jos darbų lengvumą, kurio taip baltai pavydžiu. :)

      Panaikinti
  4. Fainas labai labai :D ir nuotaikingas :)) foto nerealios, is apatines net kikenau :D o seip tavo ideto darbo vaisius nuostabus, tikrai puikiai pavyko sluoksniuoti, templioti ir visko tiek daug pridelioti :)) super

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū, Vita. Džiugu, kad mano užmasčia pavyko, o ir istoriją pavyko perteikti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Is apatines nuotraukos rodos kad jau beveik pagavo ta balandi :D...Koks nuotaikingas skrebukas! Tiek detaliu!!. Siaip,tas deimanto formos rastuotas popierius toks rekiantis, detaliu gausumas irgi sudaro labai daug papildomo margumo,...akimi labai 'busy busy' -apkrauna ,daug darbo viska "suvirskinti", bet...ka bandau pasakyti,.... kad visa tai puikiausiai pritaikei prie siuzeto: skrebukas toks dinamiskas, jauciasi herojaus suolis gaudant balandzius -net plunksnos skraido nuo pauksciu! Tai vienas is mano megiamiausiu tavo skrebuku! (Gerai kad nepritaikei sio margumo prie pajurio foto, o juk yra skrebukiu kurios tokiu subtilybiu nesupranta ir vartoja tik tai ka turi nesvarbu ar tinka prie siuzeto ar ne).
    O apie 'savo' braizo atradima manau tai per daug pastangu i tai investuojama. Manau kada isikandama i tik viena stiliu, gresia pavojus ta pati stiliu ir toliau dubliuoti ir nieko naujo neismokti ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, Irma, ačiū ir bučkis už tokį išsamų komentarų, tikrai dėkoju, kad nepagailėjai laiko. Fonas išties labai intensyvus, bet pasrinkau jį gal po kokios valandos dėliojimo nuotraukų tai prie vienokio, tai prie kitokio foto. Bet šis labiausiai "prilipo" - gi toks veiksmas vyksta. Ir gal net truputį siekiau, kad viskas lyg ir susilietų, bet kartu tam tikros detalės išsiskirtų.
      Dėl savo braižo ar stiliaus tai yra tiesos, gal ir per daug sureikšminama. Bet, manau, kad visos/visi anksčiau ar vėliau pasijunta, kad tampa nuobodu ir traukia ieškoti naujų užkariavimo plotų, t.y. stilių. :) Aš asmeniškai jei nekelčiau sau jokių iššsūkių, tai gal net ir nebūtų man įdomu skrebinti. :)

      Panaikinti
  7. Yes, it does take a long time...but oh, how WORTH it it is!!! I LOVE what you have produced here - & it is VERY difficult to 'work' busy bg pp like this & you've done an absolutely awesome job - so glad you played with us at SF:):):)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lizzy, thank you for your comment. yes, you are right, it was worth it, I really feel a pleasure of accomplishment - oh, I did it. :)

      Panaikinti
  8. thanks is ONE awesome page and AWESOME photos. Thanks for playing along at SF :) XO

    AtsakytiPanaikinti
  9. Hahaha...hillarious!!!! I LOVE your page!!!Thanks for playing along at SF!!!

    AtsakytiPanaikinti
  10. This is funny AND beautiful ! Love it !

    AtsakytiPanaikinti