Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-05-26

Dream big

Laikas bėga kaip pasiutęs, deja, šiuo metu skrebinimui jo beveik neskiriu. Ne todėl, kad nenorėčiau, bet taip jau paskutiniu metu klostosi aplinkybės. Šiaip jau skrebu mėgaujuosi kuo toliau, tuo labiau, net pati stebiuosi, ir kai išsitraukiu popieriukus, tai atrodo, ir tą norėčiau padaryti, ir tą, ir taip, ir anaip, bet esu priversta sau pasakyti "stop". Viena priežasčių yra tai, kad man skrebas yra absoliutus "laiko valgytojas" - nemoku greitai skrebinti, o sugaišti visą dieną ar net dvi prie vieno skrebuko šiuo metu yra prabanga.

Time flies too fast and recently I totally do not find any time for scrapping. And it's a pity, because I noticed that I fall more and more deeply in love with scrapping. Every time I take SB papers, I'm full of ideas what to do for these photos, and for these, and for these, and so on, but I force myself to say "stop". I have to stop myself because I do not know how to create a LO quickly - it takes me one or even two days to complete one LO, and at this moment of my life the time is a luxury I do not have and I hate to leave projects not finished.


Bet vakar ėmiau ir leidau sau šią prabangą, nes man labai patiko Scrapping.lt pasiūlyta schema su skrituliais. Jau seniai norėjau skrebuko, kurį galėčiau laikyti namuose ir kuris būtų lyg ir apie mus, bet ne su mano ar MB veidais, lyg ir universalus, tad tokį ir pasidariau. Šia nuotrauką buvau atsispausdinusi senų seniausiai ir ji tiesiog laukė savo valandos, kol toji pagaliau išmušė. :)


Still yesterday I decided to create one LO, because I really loved the Scrapping.lt scheme which askedto use circles  (and I LOVE circles) and because I had the photo that waited for ages to be scrapbooked. Also I wanted to have at home a LO that would be more neutral, without pictures of me or my husband, but still in some way relate to us and as well as others.


Eilinį kartą nesu tikra, ar man pavyko išlaikyti schemą - aš niekad nesuprantu, kiek galima nukrypti, aš, man rodos, kad netyčia nuklydau... O gal ir ne...


Tuo pačiu sudalyvausiu ir "Bird is the Word" konkurse, kur reikia panaudoti žodžius "She/He/Her/Him", tačiau jų schema aš nesekiau.
Jis ir ji, jie abu mėgo svajoti, nes savo svajonėse jie galėjo skristi.
 
Even though I did not follow the suggested scheme, I'll join the challenge by "Bird is the Word" to use the word "He/She/Him/Her" (one or several words) in LO.
 He & She, they both loved to dream, because in their dreams they could fly.


Skrebuko pagrindas iš man labai patinkančios Basic Grey "Porcelain" kolekcijos, paukščius ir užrašą The Journey Awakens the Soul, kurį vėliau paryškinau rašikliais, štampavau Tim Holz štampukais, panaudojau keletą rub-on'ų bei porą lipdukų su frazėmis, washi tape juostelę, ant kurios papaišaliojau bei po viena jų paslėpiau paukščius, keletą vinukų, nuo kažkada užsilikusių kirstų drugelių, foną paterliojau su štampukų rašalais. Ir, aišku, aš nebūčiau aš, jei neįdėčiau krūvos skrebinimui neskirtų priemonių - sidabriniai blizgučiai yra nuo šokolado, plunksnos, berods, nuo kaukės, pora apskritimų yra kirpti iš Reserved rūbų etikečių, na, o auksiniai skrebuko kraštai bei keletas paryškinimų prie žvaigždučių daryti ne kuo kitu, kaip nagų laku. :)

The basis for the LO is from the "Porcelain" collection by Basic Grey and stamps by Tim Holz. I also used washi tape (one of them actually covers small birds), rub-ons, brads, stickers, ink, etc. And it wouldn't be me if I didn't include something that is totally not SB: glittering silver papers came from chocolates, feathers - from some old mask, circles were cut from the cloth tags, the glittering yellow on the borders of the basis as well as on the stars were done by... nail polish. :)


O kadangi pas mus Liuksemburge žiauriai šalta ir nesiliauja lyti,
 pats laikas karštos arbatos puodeliui ir svajonėms apie saulę.

And as it is very cold and rainy here in Luxembourg, 
it's time to get a cup of hot tea and start daydreaming about the sun. :)

12 komentarų:

  1. So creativa page, thanks for playing with us at Bird is the Word

    AtsakytiPanaikinti
  2. idomus skrebukas. tik geda prisipazinti kad niekaip nesuvokiu kas pavaizduota nuotraukoj....rodos lyg dazai tubelese, o aplinkui chemijos laboratorija.

    AtsakytiPanaikinti
  3. As taip pat atvirai pasakius, nelabai supratau kas foto, man pirma pasirode kad du "kosmonautai" guli ziuredami viens i kita ;D na taip pasirode, bet kas cia is tikro tai ilgai ziurejau ir vistiek nesupratau :D o seip patiko originalumu sis skrebuukas, o dar kiek priemoniu "neskrebiniu" panaudota isvis super :) saunuole uz toki originaluma :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. :)
    Ačiū & Thank you.

    Taip, taip, ten du kosmonautai guli. O gal atominės energijos laborantai. Kas čia žino. :) Čia toks meno kūrinys buvo viename iš mūsų lankytų muziejų.
    Svarbiausia, kad jų ir mūsų svajonės išeitų už sienų ir nuskraidintų į tolimas erdves. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai kosmiskas skrebukas ;) Is kart supratau kad kazkas apie kosmosa, tik galvojau kad Jus ten gulit ;D
    Labai patiko, kaip visada originalu ir nekasdieniska. Islaikai savo stiliu, saunuole!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, labai smagu rasti komentarą.
      Norėčiau kokios crazy fotosesijos su skafandrais, bet kur tokią gauti??? :)

      Panaikinti
  6. I know that the days seem to fly by and time for scrapping is not always there.. this layout is amazing, I love the design you have used and the circles look great.. and thanks for joining in at BITW too!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Wow!!! This is a trully inspiring page! Love it Neringa !

    AtsakytiPanaikinti
  8. Love all the circels!
    Thx for joining us at BITW :)

    AtsakytiPanaikinti