Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2012-07-17

Beautiful... / Graži...

Graži draugė, graži draugystė, gražios gėlės.

Skrebukas apie mylimą draugę ir mūsų smagią draugystę, kuri prasidėjo Liuksemburge. Labai džiaugiuosi su ja susitikusi ir susidraugavusi. Manau, kad tai tikra dovana man.


Tai va, jau kuris laikas norėjau suskrebinti darbelį apie savo draugę iš Latvijos - Intą. Ir visuomet įsivaizduodavau, kad skrebukas turi būti gėlėtas, nes ji ne tik myli gėles, bet ir moka su jomis elgtis. Na ir pati ji man tarsi gėlė. 

Kaip ten sakoma A.D. S. Egziuperi knygoje "Mažasis princas":
"Pasidarai amžinai atsakingas už tą, su kuo susibičiuliauji.
Tu atsakingas už savo rožę... " 

Tik va skrebinti gėlėtą skrebuką - nes kažkodėl man norėjosi daug gėlių - man yra didžiulis sunkumas. Na, sudėtinga man su gėlėmis ir viskas. Tad Žmogiukės paskelbta "Mainų rato" užduotis "Gėlės" gal kam nors ir pasirodė lengva, bet man buvo tikras iššūkis. Ir kartu spyris į užpakalį pagaliau imti ir suskrebinti gėlėtą darbelį apie draugę.


O tada pamačiau, kad "Once Upon A...Sketch" liepos mėnesio tema yra apie draugystę. Geriau nei būti negali, tad įsidrąsinusi sudalyvausiu ir jų konkursėlyje - ne dėl laimėjimo, o dėl smagumo. Be to, ir jų schema man pasirodė labai palanki mano įsivaizduojamai skrebuko kompozicijai. 


Na, gal šis mano darbas technine prasme skiriasi nuo kitų tuo, kad jame naudojau beveik vien skrebinimui skirtas priemones. Priklijuotos rožės vienas vietas iškėliau "pagalvėlėmis", kitas vietas priklijavau paprastai - dvipuse juostele. Toliau lyg ir nieko super ypatingo - truputis šio, truputis ano. ;) 


This LO is about my beautiful friend, who adores flowers, and about our friendship. It's not easy to leave your home country and emigrate, but the most difficult thing to me was to leave my familly and friends behind. That's why I think that one should see herself/himself lucky when meets a new good friend in a foreign country. And if you are lucky to find one, you should (obviously) cherish the friendship and that person. As it is said in Antoine De Saint-Exupery's "Little Prince": "You become responsible, forever, for what you have tamed. You are responsible for your rose..." And my dear friend Inta is one of such roses. :) 

 P.s. The journaling with the quote from the "Little Prince" is not only on the photo, but there is also a bit on the hidden tag with the title "Beautiful".
 ....................................
Ačiū, kad aplankote. Bet dabar turbūt kuriam laikui atidėsiu skrebinimą į šoną, 
nes reikia bandyti įsivažiuoti į darbinę rutiną. 

28 komentarai:

  1. Tikrai neiprasta matyti geletus skrebukus tavo darbu galerijoj ;) Sis labai mielas!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Irma. Žinok, aš irgi žiūriu, žiūriu ir kartais net nustembu, negi čia aš tokį gėlėtą padariau. :) Rimtai. :)

      Panaikinti
  2. A beautiful page to celebrate a beautiful friendship. I love that quote from the Little Prince. Thank you for joining us at OUAS.

    AtsakytiPanaikinti
  3. What a great page to honor such a sweet friend! Nice job on the fussy cutting of the folowers and in the small touches of flowers all around the page! Thanks for playing along with us at OUAS!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Thank you.
      You know, I am very inexperienced in using flowers and in following design schemes as well. It was a challenge. :)

      Panaikinti
  4. Sveiki! This is such a soft and feminine page, love the fussy cutting and that wonderful photo! Thanks a bunch for sharing it with us at OUAS!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Wow, love what you have done with the flowers!! Though they are fussy cut, they seem like they are real!!! You have conveyed the way you cherish your friendship so beautifully! I love your page! Thanks for joining us at OUAS!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Niu man labai grazus sis tavo roziskas skrebutis ;) labai patiko pabirusios rozes, gerai ziurisi ir koloritas. na labai labai viskas cia tinka draugystes paminejimui :) labai grazu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Vita. Aga, karts nuo kartu vis ima ir išlenda mano mergaitiška pūkuota ir gėlėta pusė. :)

      Panaikinti
  7. hi, saw u on ouas. wow, i translated this page from the blog translation panel above. its lovely to see such a beautiful friendship. your page is stunning, i love the rose and the flowers sprinkled at the top. lovely x

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Wow, I am very happy to read your words. Thank you a million. :)

      I just hope that the automatic translation was "readable". Next time I'll try to write more in English. :)

      Panaikinti
  8. Beutiful layout! Love the over sized rose at the bottom and how you placed flowers on your photo.
    Thank you so much for playing along at OUAS!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Beautiful layout indeed! Really like all the dimension you incorporated here. Thanks for taking part in our challenge, good luck!

    AtsakytiPanaikinti
  10. adorable! and love what you put behind the layout! you thoughts are so good! Thanks for playing wth us at OUAS!

    AtsakytiPanaikinti
  11. So stunning!! Love your fussy cutting and handmade flowers! Thanks so much for playing along with us at OUAS!

    AtsakytiPanaikinti
  12. Love your layout.It's so girly and cute!!!Thank you for joining us at OUAS

    AtsakytiPanaikinti
  13. So beautiful!
    Thank you for joining us at OUAS

    AtsakytiPanaikinti
  14. Labai labai gražus skrebukas :) Viskas savo vietose :)

    AtsakytiPanaikinti