Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-10-06

Puansetija Kalėdoms


Assol savo "Kalėdinių atvirukų maratono" pasiūlymu (kas savaitę tam tikra tema pagaminti po atviruką) pažadino mane iš skrebinimo sąstingio. Pagalvojau, ach, na, gal visų ir nespėsiu padaryti, bet nors keletą gal sumeistrausiu. Tai "atsižymėjau" ir nekantriai laukiau pirmosios užduoties. 

O čia kaip "dėjo" - atviruke turi būti puansetijos motyvas. Mama mia, mano vaizduotėje tokio dalyko nebuvo... Ir nors Assol (ačiū dideliausias) tarsi ant padėkliuko pasiūlė ir savo nepaprastai gražius atvirukus, ir įkvėpimo paieškų palengvinimui pateikė krūvą schemelių bei įvairių atvirukų su puansetijomis pavyzdžių, vis tiek tas puansetijos reikalas man neatrodė toks paprastas.


Nebuvo lengva ne tik todėl, kad reikėjo sugalvoti, iš kur tą gėlę paimti ir ką su ja apskritai veikti.

Bet ir todėl, kad aš negaliu nei pyragų kepti, nei skrebinti nesutvarkytuose namuose. Nors po abiejų procesų betvarkė dažniausiai būna didesnė nei prieš tai. Bet taip jau yra. Tai va, prieš prieinant prie puansetijos dar teko išsikuopti namus. Ar ir dar kam nors iš skrebinančių taip būna, ar čia tik mano liga? O dabar po visų skrebo darbų ir vėl reiks juos kuopti.


Ir dar todėl, kad puikiai žinant, kad reikia kažką daryti su puansetija mano vaizduotėje "gyveno" visai kitokios mintys. Nu, kodėl taaaip būna??? Ar čia ir vėl tik man? Žodžiu, neturėjau kur dėtis, todėl vienu metu gaminau du visiškai skirtingus atvirukus (kitą parodysiu kiek vėliau).

Išvada: oi, kaip nelengva tas puansetijas auginti, oi oi oi...

Tad po tiekos vargų nepraleisiu progos sudalyvauti ir I LOVE SCRAP konkurse "Скетч №44. Открытка".

6 komentarai:

  1. labai lakoniškas dailus atvirukas :)
    sėmės dalyvaujant konkursuose :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū :)
      ir man labai smagu, kad pavyko padaryti minimalistinį lakonišką (jėėė, mintyse šokinėju iš džiaugsmo) :)

      Panaikinti
  2. "Tai va, prieš prieinant prie puansetijos dar teko išsikuopti namus. Ar ir dar kam nors iš skrebinančių taip būna, ar čia tik mano liga?"... O taip...ir man tas pats... :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Och... Ach... Akmuo nuo širdies nuriedėjo, kad, pasirodo, yra šiame pasaulyje ir daugiau tokių kaip ašai :)

      Panaikinti
  3. Oi, Neringa, kaip aš tave suprantu dėl tų betvarkių :) Bijau, kad mane vyras greit iš namų išprašys su visom mano priemonėm. Būtent už tas betvarkes... Tai prieš, tai po... :D
    Atvirukas patiko savo lenguvu ir ažūriškumu - lyg langas šalta žiemos ranka ištapytas :) Su puansetijom šauniai išsisukai ir patiko, kaip tas kringeliukas jungia gėlę ir užrašą. Sėkmės tau ir lauksiu naujų darbelių :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Assol. Labai malonu. :)
      Na, išprašys, išprašys vyras, o ką geriau ras? kad ir tokia graži, ir protinga, ir gera būtų, ir dar tokius visokius gražius atvirukus darytų? Aaa? Kur ras? :)
      Su tomis betvarkėmis reikėtų kovoti, tik kol kas neradau būdo dar... :)

      Panaikinti