Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-11-09

Sveikinimų ryšulėlis


Išmušė jau šeštasis Kalėdinio atvirukų maratono etapas, klastingu pavadinimu "Laiškas Kalėdų seneliui". Ačiūdie, laiško Seneliui rašyti nereikia, tačiau užduotis vis tiek paremta laiško ir pašto tema. Paskaičiusi aprašymą ir pažiūrėjusi Assol atvirukus pagalvojau, kad jau dabar tai tikrai šakės šakutės, juk ne taip ir lengva padaryti atviruką atviruke ar pan.


Tačiau kas keisčiausia, tai šį kartą visai nesikankinau ir rekordiškai greitai, na, palyginus su ankstesnių etapų atvirukais, bei be bardako namuose (!) įgyvendinau vienintelį galvoje besisukusį vaizdinį - laiškų/sveikinimų ryšulėlį.


Pabandžiau padaryti sluoksniuotą atseit kažkada gautų sveikinimų ir laiškų ryšulėlį - apčiupinėtų, pageltusių, pasiglamžiusių (kiekvienas sluoksnis atskirtas 3d pagalvėlėmis), bet iki šiol širdžiai brangių, todėl saugomų. Dar norėjau pasakyti, kad kiekvieną tų sluoksnių padariau atskirai iš popieriaus, o ne panaudojau tikrus atvirukus, kaip galėjo iš aprašymo pasirodyti. :) Dar pridėjau keletą šventinių akcentų, o kad neatrodytų viskas labai minoriškai, viską apipurškiau blizgiu glimmer mist'u. Nieko ypatingo, bet vis geriau negu nieko.


Ir viskas, užduotis įvykdyta. ;)


Tuo pačiu sudalyvausiu / I participate as well in
  • the November challenge by Penny Black and More: "Anything goes", still the focal part must be stamped image  -> in my case, I used stamps for the image of postcard and for the sentiment)

6 komentarai:

  1. Originali idėja ir fantastiškas atvirukas!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai geras sprendimas! Man priminė tokį pundelį senai senai rašytų, bet neišsiųstų meilė laiškų :) O gal čia savo Kalėdų seneliui meilės laiškus parašei? :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Beautiful card Neringa!
    Thank you for sharing at Penny Black and more Challenge;-))m

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai patiko atviruko ideja! gal todel, kad pati labai jau seniai kada esu gavusi atvirlaiski, apie laiska ka jau bekalbeti, o senieji laiskai taip suristi dar ir tebeguli kazkur stalciuje... :))

    AtsakytiPanaikinti
  5. A lovely card.
    Thank you for joining the Penny Black & More 'Anything Goes' challenge and good luck x Susan x

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū, ačiū, ačiū :) Labai smagu skaityti :)
    Than you a lot for your lovely comments. :)

    AtsakytiPanaikinti