Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-12-01

Ekologiškai raudonai

Kalėdinių atvirukų maratonas eina jau link pabaigos, tačiau užduotys tampa vis įdomenės. Štai devintojo etapo užduotyje Assol iš mūsų pasiūlė neatsilikti nuo mados ir virsti ekologėmis, padarant "atviruką, kuriame būtų natūralių medžiagų". :)

O tai kuri jau čia nenori būti madinga? O jei madoje ekologija, tebūnie. Ji pas mane šįkart raudonos spalvos.


Tolesnėje nuotraukoje puikiai matosi, kokius "eko" elementus naudojau: lapas, šniūrelis nuo rūbų etiketės ir vienos parduotuvių pakavimo maišelis. Galų gale ir širdelė ne popierinė, o iš veltinio.


Tas pakavimo maišelio paviršius labai įnoringas - negana to, kad slidus ir jokie antspaudai ant jo nesilaiko, bet ir fotografuojant savo raštą parodo tik jei pasukamas tam tikru kampu. :)


Bedarydama šią atvirutę supratau, kad man labai prie širdies tokia ekologija, nes labai mėgstu savo skrebinimo darbuose naudoti įvairius "neskrebinius" dalykėlius. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą