Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-10-20

Eglės dryžiai

Nespėjau nei apsidairyti, o jau atėjo laikas pateikti atvirukus III Kalėdinio atviruko maratono etapui: skiautiniai ir reljefinis dekoravimas. Nepasirodė ši užduotis man lengva, nes mano nuomone, suderinti šias dvi technikas yra sudėtinga - kiekviena jų gali būti pakankamai intensyvi, tad kaip neperkrauti..? 

The challenge of the IIIrd task of Christmas cards' marathon to use quilting and embossing techniques was quite difficult for me. I had to think hard how to use but not to overuse these techniques as each of them alone is intensive (and usually enough).


Bet paskui pagalvojau, jei jau daryti, tai daryti su kaupu, jei jau žaisti, tai žaisti iki galo. Už tai ir pasirinkau labai ryškius popierius, kurių abiejų pusių panaudojimas tapo skiautinių užduoties įvykdymu. Ypač išlankstytoje eglutėje. O po ja esančiame fone panaudotos net dvi embosinimo plokštelės - apskritimų, kurių vidus dar mano paspalvintas ir  a la "brūkšnelių", kurių vienas tapo eglutės kotu. Voila! :) Gal būtų buvę mažiau kūrybinių kančių, jei nebūčiau patingėjusi išsitraukti embosinimo feną ir miltelius.

But later I decided to play hard and to make a very intensive and full card. That's why I chose very bright paper to be used to fullfil the quilting part of the challenge. And two different embossing patterns (dots and "upstrokes") for the embossing part of challenge. I admit I was to lazy to search and take out the embossing fan and powder. 


Atsiprašau už netikslias spalvas fotografijose, nes atviruką baigiau daryti jau prie lempų šviesos. Tai ir fotografavimas toks šiaip sau, o ir spalvos netikslios. Kadangi mažai šansų, kad rytoj man pavyks pagauti dienos šviesą, tai palieku fotografijas tokias, kokios dabar yra. 

I appologize for the quality of photos as I finished the card late in evening, and tomorrow there is only a small chance I might catch the sun light, so I leave the photos as they are, even though the card's colors are not a hundred percent true.


Taip pat dalyvauju / I also participate in:

P.s. Prieš skrebindama ir vėl susitvarkiau namus. :)


3 komentarai:

  1. Wow, a very pretty and clever Christmas card.
    Thank you for joining us at Simon Says Wednesday Challenge this week.

    Jo x

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kūrybinės kančios vertos rezultato! Ši atvirutė man labai patinka.

    AtsakytiPanaikinti