Šis tinklaraštis - tai mano duoklė skrebui. Pagalvojau, kad gal ir nebus šį vietelė visai tuščia, tik su vienu įrašu.
Kaip ir rodo pavadinimas, retkarčiais aš čia šį bei tą įdėsiu, tad jei jūs sometimes užsuksite, tai tikėtina, kad quelquefois ką nors ir rasite. Jei turėsite kokių klausimų, kaip kas nors padaryta, visada labai prašom klausti.



2013-11-23

Love actually (I)

Artėjant finišui Kalėdinių atvirukų maratono užduotys ne tik sunkėja, bet ir vis labiau įdomėja. VIII etapui gudruolė Assol mūsų nepagailėjo ir pateikė štai tokią užduotį:



Atrodo, kas čia tokio. Bet galvą pasukti visgi reikia. Pradėjusi galvoti, kokį filmą pasirinkti, supratau, kad į galvą vis lenda labai nuotaikingas "Love actually" (lietuviškai, man atrodo, kad išversta kaip "Tegyvuoja meilė"). 
 

Šis filmas yra mano blogos nuotaikos ir  bjauraus oro skaidrintojas; mačiau jį net nežinau jau kiek kartų. Ir dar žiūrėsiu turbūt tiek pat. 

O be to, jis apie Kalėdas. Jame tikrai pilna Kalėdų ir meilės; tad kuri norite smagaus filmo ir jo dar nematėte, būtinai pasižiūrėkite. Jeigu galite, patarčiau žiūrėti anglų kalba. ;)


Taigi, filmą kaip ir turiu. Bet ką su juo daryti? Išdabinti atviruką kalėdinėmis kepurytėmis ar elnių rageliais? Įrašyti žodžius "All I want for Christmas is you"..? O gal vietoje eglutės įsodinti žalią aštuonkojį? Atrodė žiauriai sunku kažką gudraus išmąstyti. Kol neatsiverčiau filmo plakato - voila, taigi puikiausia idėja po pat nosimi!!!


Taip ir gimė sprendimas atviruką gaminti pamėgdžiojant filmo plakatą. Tik priešingai jo gyvoms ir ryškioms spalvoms pasirinkau šviesias pastelines, nes taip jau būna su ta meile. :)


Pagal šį filmą atsirado ir dar vienas atvirukas, bet jį parodysiu jau kažkada vėliau... ;)

Ačiū, kad užsukate į svečius. :)

4 komentarai:

  1. Puikiai issisukai ;) Tikra gudruole! Ir aciu uz filmo uzrodyma, butinai paziuresiu, nes atrodo nemaciau dar sio ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šauniai tu čia! Labai išradinga ir originalu :) Net nebūčiau taip sugalvojusi. Idėja ir išpildymas tiesiog fantastiški!!! Dabar jau būtinai reikės susirasti tą filmą ir pažiūrėti, nes nesu jo mačiusi :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū :)
    Filmą tai būtinų būtiniausiai pasižiūrėkite, nes išties labai smagus. :)

    AtsakytiPanaikinti